Hesabı sil
Hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz. Aşağıda nasıl yapılacağı ve tam olarak nelerin silindiği açıklanmıştır.
Bu, hesabını, ilerlemeni ve notlarını siler. Geri alınamaz.
- Uygulamada: Hesabım'ı açın ve Hesabı sil'i seçin.
- Bu sitede: oturum açın ve Hesabım'a gidin.
- Hesabınıza artık giremiyor musunuz? ve kayıt olurken kullandığınız e-posta adresini belirtin. Hesabı 30 gün içinde sileriz.
Bağışlar, yasal saklama yükümlülüğü nedeniyle saklanır; ancak kişiliğinizle bağlantısı kesilir.